Natuur

De Noord-Italiaanse meren liggen in het overgangsgebied tussen het hooggebergte en de Povlakte. Kenmerkend is een vaak verrassend gevarieerde natuur. Bossen, gletsjers, watervallen, exotische planten en idyllische wijnhellingen wisselen elkaar af. In deze regio zijn enkele prachtige natuurgebieden te vinden die u op verschillende manieren kunt bezichtigen. U kunt natuurlijk te voet de omgeving verkennen, maar ook tochten met de fiets, de auto of zelfs per paard behoren tot de mogelijkheden. Liefhebbers van hoogte moeten afreizen naar het Parco del Bernina. Het hoogste punt van dit park is de Pizzo Bernina die maar liefst 4050 meter hoog is. Het is tevens het hoogste punt van de Centrale Alpen. De variëteit aan natuurschoon, van steile rotsen tot beboste valleien, zijn er debet aan dat hier veel planten- en diersoorten voorkomen.

Boek je vakantie aan het Gardameer, Comomeer of Lago Maggiore nu op Italiaanse-Meren.nl. De beste campings en lastminutes naar de Italiaanse Meren in Italie. Veel aanbod, lage prijzen en altijd beschikbaarheid!
Meer info > Vakantie Italiaanse Meren, Italië

CAMPINGS (advertenties)

Bij Eurocamp, de specialist in luxe camping vakanties, kunt u zorgeloos en comfortabel genieten van het buitenleven aan de Italiaanse meren.
Meer info > Eurocamp.nl

AUTOVAKANTIES (advertenties)

Uw autovakantie naar het Comomeer boekt u snel een eenvoudig via neckermann.nl. Groot aanbod!
Meer info > Neckermann.nl

Bij Arke zoekt, vindt en boekt u de mooiste autovakanties naar de Italiaanse Meren. Aanbod Gardameer, Comomeer en Lago Maggiore.
Meer info > Arke.nl

Uw vakantie naar Italië boekt u wel heel voordelig bij Neckermann. Reizen naar alle bekende plekken van het Italiaanse merengebied.
Meer info > Neckermann.nl