Museo Archeologico Artistico – Como

In het Museo Archeologico Artistico kunt u onder meer museumstukken uit de Steentijd bewonderen. De collectie van dit museum heeft als doel om de bezoeker meer duidelijkheid te geven over de vroegere nederzettingen in de regio. Aan de hand van vele voorwerpen en interactieve objecten wordt getracht dit doel te bewerkstelligen. Maar het museum heeft meer te bieden. In een aparte galerij hangen vele schilderijen van lokale kunstenaars. Het museum is gesloten op maandag. Het museum is ondergebracht in een gebouw dat ook wordt bevolkt door het Museo Civico del Risorgimento G. Garibaldi.

Boek je vakantie aan het Gardameer, Comomeer of Lago Maggiore nu op Italiaanse-Meren.nl. De beste campings en lastminutes naar de Italiaanse Meren in Italie. Veel aanbod, lage prijzen en altijd beschikbaarheid!
Meer info > Vakantie Italiaanse Meren, Italië

CAMPINGS (advertenties)

Bij Eurocamp, de specialist in luxe camping vakanties, kunt u zorgeloos en comfortabel genieten van het buitenleven aan de Italiaanse meren.
Meer info > Eurocamp.nl

AUTOVAKANTIES (advertenties)

Uw autovakantie naar het Comomeer boekt u snel een eenvoudig via neckermann.nl. Groot aanbod!
Meer info > Neckermann.nl

Bij Arke zoekt, vindt en boekt u de mooiste autovakanties naar de Italiaanse Meren. Aanbod Gardameer, Comomeer en Lago Maggiore.
Meer info > Arke.nl

Uw vakantie naar Italië boekt u wel heel voordelig bij Neckermann. Reizen naar alle bekende plekken van het Italiaanse merengebied.
Meer info > Neckermann.nl