Ecomuseo dell Avifauna Lombarda – Arosio

Dit leuke museum is in de jaren zeventig van de vorige eeuw opgericht. Het is gevestigd in een opgeknapt gebouw, een voormalige boerderij. In het museum staan vele opgezette vogels. U kunt er tevens een zeldzame collectie werktuigen bewonderen die werden gebruikt door Lombardische jagers en ornithologen. Een speciale vogelval, de ‘roccolo di cattura’, is zeer bijzonder en werd vooral gebruikt in de 18de eeuw. De toegang tot het museum is gratis. Het museum is op afspraak geopend.

Boek je vakantie aan het Gardameer, Comomeer of Lago Maggiore nu op Italiaanse-Meren.nl. De beste campings en lastminutes naar de Italiaanse Meren in Italie. Veel aanbod, lage prijzen en altijd beschikbaarheid!
Meer info > Vakantie Italiaanse Meren, Italië

CAMPINGS (advertenties)

Bij Eurocamp, de specialist in luxe camping vakanties, kunt u zorgeloos en comfortabel genieten van het buitenleven aan de Italiaanse meren.
Meer info > Eurocamp.nl

AUTOVAKANTIES (advertenties)

Uw autovakantie naar het Comomeer boekt u snel een eenvoudig via neckermann.nl. Groot aanbod!
Meer info > Neckermann.nl

Bij Arke zoekt, vindt en boekt u de mooiste autovakanties naar de Italiaanse Meren. Aanbod Gardameer, Comomeer en Lago Maggiore.
Meer info > Arke.nl

Uw vakantie naar Italië boekt u wel heel voordelig bij Neckermann. Reizen naar alle bekende plekken van het Italiaanse merengebied.
Meer info > Neckermann.nl