Civico Museo – Erba

Dit museum is sinds 1961 gevestigd in een schitterend gebouw. Tentoongesteld staan vele archeologische vondsten, zowel lokale vondsten als vondsten die zijn gedaan in andere delen van Italië zoals de regio Toscane. De vondsten dateren uit de Paleolithische tot aan de Romeinse Tijd. Recentelijk werd er een nieuwe vleugel aan het museum toegevoegd die geheel in het teken stond van de Paleontologie. In de eerste zalen van het museum wordt de Ammoniti collectie gepresenteerd. Deze collectie komt uit de Alpe Turati. De botresten van een holenbeer. In de andere zalen kunt u onder meer een collectie middeleeuwse bronzen en zilveren munten bewonderen. De toegang tot het museum is gratis.

Boek je vakantie aan het Gardameer, Comomeer of Lago Maggiore nu op Italiaanse-Meren.nl. De beste campings en lastminutes naar de Italiaanse Meren in Italie. Veel aanbod, lage prijzen en altijd beschikbaarheid!
Meer info > Vakantie Italiaanse Meren, Italië

CAMPINGS (advertenties)

Bij Eurocamp, de specialist in luxe camping vakanties, kunt u zorgeloos en comfortabel genieten van het buitenleven aan de Italiaanse meren.
Meer info > Eurocamp.nl

AUTOVAKANTIES (advertenties)

Uw autovakantie naar het Comomeer boekt u snel een eenvoudig via neckermann.nl. Groot aanbod!
Meer info > Neckermann.nl

Bij Arke zoekt, vindt en boekt u de mooiste autovakanties naar de Italiaanse Meren. Aanbod Gardameer, Comomeer en Lago Maggiore.
Meer info > Arke.nl

Uw vakantie naar Italië boekt u wel heel voordelig bij Neckermann. Reizen naar alle bekende plekken van het Italiaanse merengebied.
Meer info > Neckermann.nl