Musea

Bij het Comomeer zijn diverse interessante musea te vinden. De musea zijn meestal geopend vanaf 09.00 of 10.00. Ze sluiten tussen de middag en gaan veelal weer open van 14.30 tot ongeveer 17.00 of 18.00. De openingstijden variëren per seizoen; ze zijn uiteraard ruimer tijdens het hoogseizoen. Veel musea zijn op maandag gesloten. Het Museo di Villa Carlotta is één van de mooiste musea in de regio. Dit leuke museum is gevestigd in een 18de-eeuwse villa waar Charlotte van Pruisen woonde. In de mooie villa staat nog steeds het originele meubilair en kunt u genieten van mooie tapijten, sculpturen en schilderijen. Opmerkelijke museumstukken zijn de neoklassieke kunstwerken zoals de sculpturen van Canova en de bas-reliëfs van Thorvaldsen. De villa is omringd door een schitterend park alsmede een botanische tuin.

Boek je vakantie aan het Gardameer, Comomeer of Lago Maggiore nu op Italiaanse-Meren.nl. De beste campings en lastminutes naar de Italiaanse Meren in Italie. Veel aanbod, lage prijzen en altijd beschikbaarheid!
Meer info > Vakantie Italiaanse Meren, Italië

CAMPINGS (advertenties)

Bij Eurocamp, de specialist in luxe camping vakanties, kunt u zorgeloos en comfortabel genieten van het buitenleven aan de Italiaanse meren.
Meer info > Eurocamp.nl

AUTOVAKANTIES (advertenties)

Uw autovakantie naar het Comomeer boekt u snel een eenvoudig via neckermann.nl. Groot aanbod!
Meer info > Neckermann.nl

Bij Arke zoekt, vindt en boekt u de mooiste autovakanties naar de Italiaanse Meren. Aanbod Gardameer, Comomeer en Lago Maggiore.
Meer info > Arke.nl

Uw vakantie naar Italië boekt u wel heel voordelig bij Neckermann. Reizen naar alle bekende plekken van het Italiaanse merengebied.
Meer info > Neckermann.nl