Duomo – Como

De bouw van deze kathedraal begon in 1396 en duurde maar liefst vier eeuwen. Het bouwwerk dat u vandaag de dag kunt bezichtigen, is opgebouwd uit verschillende stijlen en dat is duidelijk zichtbaar. De laatgotische façade, de renaissancistische apsis en de 18de-eeuwse koepel die werd ontworpen door F. Juara. In de kathedraal kunt u onder meer twee stenen leeuwen uit de 12de eeuw bewonderen alsmede een sarcofaag en een marmeren altaar uit de 14de eeuw. Er hangen ook mooie schilderijen zoals 16de-eeuwse schilderijen van B. Luini en G. Ferrari. Mooi zijn ook de barokke stucwerken van F. en A. Silva en een fresco van De Passeris.

Boek je vakantie aan het Gardameer, Comomeer of Lago Maggiore nu op Italiaanse-Meren.nl. De beste campings en lastminutes naar de Italiaanse Meren in Italie. Veel aanbod, lage prijzen en altijd beschikbaarheid!
Meer info > Vakantie Italiaanse Meren, Italië

CAMPINGS (advertenties)

Bij Eurocamp, de specialist in luxe camping vakanties, kunt u zorgeloos en comfortabel genieten van het buitenleven aan de Italiaanse meren.
Meer info > Eurocamp.nl

AUTOVAKANTIES (advertenties)

Uw autovakantie naar het Comomeer boekt u snel een eenvoudig via neckermann.nl. Groot aanbod!
Meer info > Neckermann.nl

Bij Arke zoekt, vindt en boekt u de mooiste autovakanties naar de Italiaanse Meren. Aanbod Gardameer, Comomeer en Lago Maggiore.
Meer info > Arke.nl

Uw vakantie naar Italië boekt u wel heel voordelig bij Neckermann. Reizen naar alle bekende plekken van het Italiaanse merengebied.
Meer info > Neckermann.nl