Basilica San Fedele – Como

Deze basiliek is gebouwd in de 12de eeuw en heeft een gebruikelijke drielobbig plattegrond. De basiliek is vele keren herbouwd. De huidige façade dateert uit 1900, net zoals de klokkentoren. De ramen hebben verticale raamstijlen. De hoge veelhoekig apsis, gemarkeerd door pilasters, is zeer interessant en wordt gekenmerkt door het enkele lancetvenster. In de kerk zijn fresco’s te bewonderen uit de 14de en 15de eeuw en een centrale apsis die wordt gemarkeerd door een dubbele arcade met pilasters.

Boek je vakantie aan het Gardameer, Comomeer of Lago Maggiore nu op Italiaanse-Meren.nl. De beste campings en lastminutes naar de Italiaanse Meren in Italie. Veel aanbod, lage prijzen en altijd beschikbaarheid!
Meer info > Vakantie Italiaanse Meren, Italië

CAMPINGS (advertenties)

Bij Eurocamp, de specialist in luxe camping vakanties, kunt u zorgeloos en comfortabel genieten van het buitenleven aan de Italiaanse meren.
Meer info > Eurocamp.nl

AUTOVAKANTIES (advertenties)

Uw autovakantie naar het Comomeer boekt u snel een eenvoudig via neckermann.nl. Groot aanbod!
Meer info > Neckermann.nl

Bij Arke zoekt, vindt en boekt u de mooiste autovakanties naar de Italiaanse Meren. Aanbod Gardameer, Comomeer en Lago Maggiore.
Meer info > Arke.nl

Uw vakantie naar Italië boekt u wel heel voordelig bij Neckermann. Reizen naar alle bekende plekken van het Italiaanse merengebied.
Meer info > Neckermann.nl