Basilica di Sant Abbondio – Como

Deze basiliek is gebouwd in de 11de eeuw. De kerk heeft een schip, 4 zijbeuken en twee grote klokkentorens. De kerk is gebouwd in een stijl waaruit duidelijk de Normandische, Bourgondische, Duitse en Como invloeden zijn af te lezen. De façade wordt gemarkeerd door robuuste pilasters die worden ondersteund door vier pilaren. De twee klokkentorens hebben een Normandische structuur. De halfcilindrische apsis is noemenswaardig door de mooie bloemen en geometrische motieven die er zijn aangebracht. In het interieur zijn onder meer fresco’s uit de 14de eeuw te bewonderen, onder andere in de apsis. De Toscaanse invloeden zijn hier duidelijk te zien

Boek je vakantie aan het Gardameer, Comomeer of Lago Maggiore nu op Italiaanse-Meren.nl. De beste campings en lastminutes naar de Italiaanse Meren in Italie. Veel aanbod, lage prijzen en altijd beschikbaarheid!
Meer info > Vakantie Italiaanse Meren, Italië

CAMPINGS (advertenties)

Bij Eurocamp, de specialist in luxe camping vakanties, kunt u zorgeloos en comfortabel genieten van het buitenleven aan de Italiaanse meren.
Meer info > Eurocamp.nl

AUTOVAKANTIES (advertenties)

Uw autovakantie naar het Comomeer boekt u snel een eenvoudig via neckermann.nl. Groot aanbod!
Meer info > Neckermann.nl

Bij Arke zoekt, vindt en boekt u de mooiste autovakanties naar de Italiaanse Meren. Aanbod Gardameer, Comomeer en Lago Maggiore.
Meer info > Arke.nl

Uw vakantie naar Italië boekt u wel heel voordelig bij Neckermann. Reizen naar alle bekende plekken van het Italiaanse merengebied.
Meer info > Neckermann.nl