Villa Serbelloni – Bellagio

Vanuit deze schitterende villa, of vanuit de mooie 18de-eeuwse tuin, heeft u een magnifiek uitzicht op het Comomeer en op de noordelijke uitlopen van de Vooralpen. Vandaag de dag is de villa omgetoverd tot een luxueus hotel waar alleen de rijken van deze wereld vertoeven. Filmsterren en leden van koninklijke families zijn hier graag geziene gasten. Gelukkig is het mogelijk om een rondleiding te krijgen in de schitterende tuin van deze paleisvilla. Met minimaal 6 en maximaal 30 deelnemers krijgt u een rondleiding van anderhalf uur. Helaas blijft het interieur van het hotel voor u een mysterie, tenzij u het de moeite vindt om in de hotelbar iets te gaan drinken! De rondleidingen vertrekken om 11.00 en 16.00 bij de middeleeuwse toren aan het San Giacomo plein in Bellagio. Rondleidingen worden dagelijks georganiseerd van begin april tot eind november.

Internet: 
Villa Serbelloni – officiële website

Boek je vakantie aan het Gardameer, Comomeer of Lago Maggiore nu op Italiaanse-Meren.nl. De beste campings en lastminutes naar de Italiaanse Meren in Italie. Veel aanbod, lage prijzen en altijd beschikbaarheid!
Meer info > Vakantie Italiaanse Meren, Italië

CAMPINGS (advertenties)

Bij Eurocamp, de specialist in luxe camping vakanties, kunt u zorgeloos en comfortabel genieten van het buitenleven aan de Italiaanse meren.
Meer info > Eurocamp.nl

AUTOVAKANTIES (advertenties)

Uw autovakantie naar het Comomeer boekt u snel een eenvoudig via neckermann.nl. Groot aanbod!
Meer info > Neckermann.nl

Bij Arke zoekt, vindt en boekt u de mooiste autovakanties naar de Italiaanse Meren. Aanbod Gardameer, Comomeer en Lago Maggiore.
Meer info > Arke.nl

Uw vakantie naar Italië boekt u wel heel voordelig bij Neckermann. Reizen naar alle bekende plekken van het Italiaanse merengebied.
Meer info > Neckermann.nl