Villa Melzi – Como

Deze schitterende villa werd in 1808 gebouwd voor Hertog Francesco Melzi d’Eril, vriend en politieke steun van Napoleon Bonaparte. De villa is gebouwd in een neoklassieke stijl en in de schitterende tuin staan vele oude beelden. Vooral in het najaar, als de vele azalea’s bloeien, is de tuin ene lust voor het oog. De huidige eigenaar is Graaf Gallarati Scotti. Het is mogelijk om de villa en de bijbehorende tuin te bezoeken. De ingang van de villa is rechts gelegen aan het einde van de promenade in de richting van Como. Het is slechts tien minuten lopen vanaf de aanlegsteiger waar de veerboten aanmeren. De villa is dagelijks geopend van eind maart tot begin november van 09.00 – 18.00.

Boek je vakantie aan het Gardameer, Comomeer of Lago Maggiore nu op Italiaanse-Meren.nl. De beste campings en lastminutes naar de Italiaanse Meren in Italie. Veel aanbod, lage prijzen en altijd beschikbaarheid!
Meer info > Vakantie Italiaanse Meren, Italië

CAMPINGS (advertenties)

Bij Eurocamp, de specialist in luxe camping vakanties, kunt u zorgeloos en comfortabel genieten van het buitenleven aan de Italiaanse meren.
Meer info > Eurocamp.nl

AUTOVAKANTIES (advertenties)

Uw autovakantie naar het Comomeer boekt u snel een eenvoudig via neckermann.nl. Groot aanbod!
Meer info > Neckermann.nl

Bij Arke zoekt, vindt en boekt u de mooiste autovakanties naar de Italiaanse Meren. Aanbod Gardameer, Comomeer en Lago Maggiore.
Meer info > Arke.nl

Uw vakantie naar Italië boekt u wel heel voordelig bij Neckermann. Reizen naar alle bekende plekken van het Italiaanse merengebied.
Meer info > Neckermann.nl