Pinacoteca Palazzo Volpi – Como

Het Palazzo Volpi is gelegen aan de Via Diaz 84 en huisvest sinds enkele jaren een schitterend museum. In het museum hangen schilderijen uit de Middeleeuwen. De meeste werken zijn afkomstig uit het klooster van Santa Margherita del Broletto. De schilderijen dateren uit de 14de tot aan de 18de eeuw. Er hangen onder andere werken van Morazzone, Nuvolone en Caresana. Naast schilderijen zijn er ook vele sculpturen en 14de-eeuwse houten standbeelden te bewonderen. De 14de-eeuwse fresco’s zijn ook de moeite waard. In dit museum kunt u tevens een bijzondere collectie abstracte kunst bewonderen met werken van Mario Radice, Aldo Galli, Carla Badiali, Mario Asnago, Alfonso Salardi en Manlio Rho. Verder kunt u 164 futuristische tekeningen bekijken van de hand van architect Antonio Sant’Elia.

Openingstijden: 
Geopend van maandag t/m zaterdag van 09.30 – 12.30 en van 14.00 – 17.00.

Boek je vakantie aan het Gardameer, Comomeer of Lago Maggiore nu op Italiaanse-Meren.nl. De beste campings en lastminutes naar de Italiaanse Meren in Italie. Veel aanbod, lage prijzen en altijd beschikbaarheid!
Meer info > Vakantie Italiaanse Meren, Italië

CAMPINGS (advertenties)

Bij Eurocamp, de specialist in luxe camping vakanties, kunt u zorgeloos en comfortabel genieten van het buitenleven aan de Italiaanse meren.
Meer info > Eurocamp.nl

AUTOVAKANTIES (advertenties)

Uw autovakantie naar het Comomeer boekt u snel een eenvoudig via neckermann.nl. Groot aanbod!
Meer info > Neckermann.nl

Bij Arke zoekt, vindt en boekt u de mooiste autovakanties naar de Italiaanse Meren. Aanbod Gardameer, Comomeer en Lago Maggiore.
Meer info > Arke.nl

Uw vakantie naar Italië boekt u wel heel voordelig bij Neckermann. Reizen naar alle bekende plekken van het Italiaanse merengebied.
Meer info > Neckermann.nl