Middeleeuwse muur – Como

De stad Como heeft nog steeds aan drie kanten restanten staan van middeleeuwse muren die het historisch centrum van de stad omringen. De muren werden gebouwd tussen 1159 en 1175. In het centrum staat de Porta Torre die sinds 1192 de belangrijkste toegangspoort tot de stad is. In 1783 werden de uren verkocht aan stedelingen. Deze mensen gingen vervolgens tuintjes aanleggen die door kleinere muren werden ommuurd. Op de zuidwestelijke hoek staat de 14de-eeuwse toren die is vernoemd naar G. Cesare Gattoni.

Boek je vakantie aan het Gardameer, Comomeer of Lago Maggiore nu op Italiaanse-Meren.nl. De beste campings en lastminutes naar de Italiaanse Meren in Italie. Veel aanbod, lage prijzen en altijd beschikbaarheid!
Meer info > Vakantie Italiaanse Meren, Italië

CAMPINGS (advertenties)

Bij Eurocamp, de specialist in luxe camping vakanties, kunt u zorgeloos en comfortabel genieten van het buitenleven aan de Italiaanse meren.
Meer info > Eurocamp.nl

AUTOVAKANTIES (advertenties)

Uw autovakantie naar het Comomeer boekt u snel een eenvoudig via neckermann.nl. Groot aanbod!
Meer info > Neckermann.nl

Bij Arke zoekt, vindt en boekt u de mooiste autovakanties naar de Italiaanse Meren. Aanbod Gardameer, Comomeer en Lago Maggiore.
Meer info > Arke.nl

Uw vakantie naar Italië boekt u wel heel voordelig bij Neckermann. Reizen naar alle bekende plekken van het Italiaanse merengebied.
Meer info > Neckermann.nl