Broletto – Como

De kathedraal, Broletto en de klokkentoren staan naast elkaar aan het Piazza Duomo in het centrum van Como. Links van de kathedraal staat de Broletto, het voormalige stadhuis. Het is gebouwd in 1215 en werd in 1899 gerestaureerd. Dit schitterende gebouwd is gebouwd in lagen van grijs, wit en rood marmer. Om ruimte te maken voor de kathedraal werd een gedeelte van het Broletto gesloopt. De stenen toren naast de Broletto werd in 1927 herbouwd.

Boek je vakantie aan het Gardameer, Comomeer of Lago Maggiore nu op Italiaanse-Meren.nl. De beste campings en lastminutes naar de Italiaanse Meren in Italie. Veel aanbod, lage prijzen en altijd beschikbaarheid!
Meer info > Vakantie Italiaanse Meren, Italië

CAMPINGS (advertenties)

Bij Eurocamp, de specialist in luxe camping vakanties, kunt u zorgeloos en comfortabel genieten van het buitenleven aan de Italiaanse meren.
Meer info > Eurocamp.nl

AUTOVAKANTIES (advertenties)

Uw autovakantie naar het Comomeer boekt u snel een eenvoudig via neckermann.nl. Groot aanbod!
Meer info > Neckermann.nl

Bij Arke zoekt, vindt en boekt u de mooiste autovakanties naar de Italiaanse Meren. Aanbod Gardameer, Comomeer en Lago Maggiore.
Meer info > Arke.nl

Uw vakantie naar Italië boekt u wel heel voordelig bij Neckermann. Reizen naar alle bekende plekken van het Italiaanse merengebied.
Meer info > Neckermann.nl