Adverteren

Recreatie Media is een bedrijf dat zich richt op vakantiegangers die zich willen oriënteren op een vakantiebestemming en/of direct een vakantie willen boeken. De belangrijkste bestemmingen biedt Recreatie Media aan in de vorm van specifieke websites zoals Campings.nl en vakantiehuisjes.nl. Onze websites vormen een unieke bron van informatie en geven de bezoeker een duidelijk en informatief beeld van de bestemming.

Waarom adverteren bij Recreatie Media?

Recreatie Media biedt adverteerders een uitstekend medium om in contact te komen met de voor hun interessante doelgroep.

Recreatie Media bedient maandelijks meer dan 100.000 unieke bezoekers. De bezoekers zijn op zoek naar reisinformatie en vakanties om zo invulling te geven aan hun wens om op vakantie te gaan. Daarom zijn deze bezoekers geïnteresseerd in uw uitingen en zullen daarom vrij snel uw internetsite bezoeken.

Recreatie Media biedt diverse advertentiemogelijkheden. Zo kunt u een bannercampagne voeren of een advertentie plaatsen op verschillende posities op de websites. Ook tekstlinks op basis van CPC op de websites alsmede in de nieuwsbrief behoren tot de mogelijkheden.

Voor meer info over het bezoekersprofiel of specifieke vragen kunt u contact met ons opnemen via info@recreatiemedia.com.

Boek je vakantie aan het Gardameer, Comomeer of Lago Maggiore nu op Italiaanse-Meren.nl. De beste campings en lastminutes naar de Italiaanse Meren in Italie. Veel aanbod, lage prijzen en altijd beschikbaarheid!
Meer info > Vakantie Italiaanse Meren, Italië

CAMPINGS (advertenties)

Bij Eurocamp, de specialist in luxe camping vakanties, kunt u zorgeloos en comfortabel genieten van het buitenleven aan de Italiaanse meren.
Meer info > Eurocamp.nl

AUTOVAKANTIES (advertenties)

Uw autovakantie naar het Comomeer boekt u snel een eenvoudig via neckermann.nl. Groot aanbod!
Meer info > Neckermann.nl

Bij Arke zoekt, vindt en boekt u de mooiste autovakanties naar de Italiaanse Meren. Aanbod Gardameer, Comomeer en Lago Maggiore.
Meer info > Arke.nl

Uw vakantie naar Italië boekt u wel heel voordelig bij Neckermann. Reizen naar alle bekende plekken van het Italiaanse merengebied.
Meer info > Neckermann.nl