Vakantie Italiaanse Meren, Italië
Boek je vakantie aan het Gardameer, Comomeer of Lago Maggiore nu op Italiaanse-Meren.nl. De beste campings en lastminutes naar de Italiaanse Meren in Italie. Veel aanbod, lage prijzen en altijd beschikbaarheid!
Meer info > Vakantie Italiaanse Meren, Italië

Je bent nu hier: Italiaanse-Meren.nl  |  Adverteren

ADVERTEREN


SummerSupport is een reisportal en richt zich op vakantiegangers die zich willen oriënteren op een vakantiebestemming. De belangrijkste bestemmingen biedt SummerSupport aan in de vorm van specifieke websites zoals Kreta.NL en Toscane.NL. Deze websites vormen een unieke bron van informatie en geven de bezoeker een duidelijk en informatief beeld van de bestemming.

Waarom adverteren bij SummerSupport?

SummerSupport biedt adverteerders een uitstekend medium om in contact te komen met de voor hun interessante doelgroep. De mensen die daartoe behoren, verdienen tot 2 keer modaal en gaan minimaal 2 keer per jaar op vakantie.

SummerSupport bedient maandelijks meer dan 100.000 unieke bezoekers die samen zo`n 700.000 pageviews genereren. De bezoekers zijn op zoek naar reisinformatie en vakanties om zo invulling te geven aan hun wens om op vakantie te gaan. Daarom zijn deze bezoekers geïnteresseerd in uw uitingen en zullen daarom vrij snel uw internetsite bezoeken.

SummerSupport biedt diverse advertentiemogelijkheden. Zo kunt u een bannercampagne voeren of een advertentie plaatsen op verschillende posities op de websites. Ook tekstlinks op basis van CPC op de websites alsmede in de nieuwsbrief behoren tot de mogelijkheden. Onze gratis nieuwsbrief wordt reeds naar vele duizenden emailadressen verzonden, en dat met een frequentie van 1 keer per week.

Voor meer info over het bezoekersprofiel of specifieke vragen kunt u contact met ons opnemen via info@summersupport.nl.


CAMPINGS (advertenties)
Eurocamp.nl
Bij Eurocamp, de specialist in luxe camping vakanties, kunt u zorgeloos en comfortabel genieten van het buitenleven aan de Italiaanse meren.
Meer info > Eurocamp.nl

AUTOVAKANTIES (advertenties)
Comomeer Huis
Uw autovakantie naar het Comomeer boekt u snel een eenvoudig via Lakecomohomes.com. Grote keuze aan huizen aan het Comomeer.
Meer info > Comomeer Huis
Arke.nl
Bij Arke zoekt, vindt en boekt u de mooiste autovakanties naar de Italiaanse Meren. Aanbod Gardameer, Comomeer en Lago Maggiore.
Meer info > Arke.nl
Neckermann.nl
Uw vakantie naar Italië boekt u wel heel voordelig bij Neckermann. Reizen naar alle bekende plekken van het Italiaanse merengebied.
Meer info > Neckermann.nl

Disclaimer   |   Over SummerSupport   |   FAQ   |   Contact   |   Adverteren   |   Privacy
Statistieken