Vakantie Italiaanse Meren, Italië
Boek je vakantie aan het Gardameer, Comomeer of Lago Maggiore nu op Italiaanse-Meren.nl. De beste campings en lastminutes naar de Italiaanse Meren in Italie. Veel aanbod, lage prijzen en altijd beschikbaarheid!
Meer info > Vakantie Italiaanse Meren, Italië

Je bent nu hier: Italiaanse-Meren  |  Lago Maggiore  |  Winkelen

WINKELEN


Italië staat bekend als een land van mode, design en natuurlijk heerlijke wijnen. Tijdens een vakantie aan het Lago Maggiore kunt u naar hartelust winkelen in echte shopping hotspots zoals Stresa en Arona. Echter, de echte koopjesjagers en modefreaks pakken de auto of de trein en brengen een bezoek aan het shoppingwalhalla van Noord-Italië, Milaan. Een andere leuke optie is het nabij gelegen Verona. Hier komen minder toeristen en zijn de prijzen iets gunstiger geprijsd. U kunt het Noord-Italiaanse merengebied niet verlaten zonder enkele lokale specialiteiten. Wat u zeker moet kopen is een fles Limoncello, een heerlijke citroenlikeur, en natuurlijk een doos beroemde Bardolino wijn. Deze wijn wordt in de buurt van het Lago Maggiore geproduceerd.


Meer Winkelen:CAMPINGS (advertenties)
Eurocamp.nl
Bij Eurocamp, de specialist in luxe camping vakanties, kunt u zorgeloos en comfortabel genieten van het buitenleven aan de Italiaanse meren.
Meer info > Eurocamp.nl

AUTOVAKANTIES (advertenties)
Comomeer Huis
Uw autovakantie naar het Comomeer boekt u snel een eenvoudig via Lakecomohomes.com. Grote keuze aan huizen aan het Comomeer.
Meer info > Comomeer Huis
Arke.nl
Bij Arke zoekt, vindt en boekt u de mooiste autovakanties naar de Italiaanse Meren. Aanbod Gardameer, Comomeer en Lago Maggiore.
Meer info > Arke.nl
Neckermann.nl
Uw vakantie naar Italië boekt u wel heel voordelig bij Neckermann. Reizen naar alle bekende plekken van het Italiaanse merengebied.
Meer info > Neckermann.nl

Disclaimer   |   Over SummerSupport   |   FAQ   |   Contact   |   Adverteren   |   Privacy
Statistieken