Vakantie Italiaanse Meren, Italië
Boek je vakantie aan het Gardameer, Comomeer of Lago Maggiore nu op Italiaanse-Meren.nl. De beste campings en lastminutes naar de Italiaanse Meren in Italie. Veel aanbod, lage prijzen en altijd beschikbaarheid!
Meer info > Vakantie Italiaanse Meren, Italië

Je bent nu hier: Italiaanse-Meren  |  Iseomeer  |  Steden en dorpen  |  Nigoline Bonomelli

NIGOLINE BONOMELLI


Het gehucht Nigoline Bonomelli ligt op nog geen vijf kilometer afstand van het bekende wijndorp Adro. Nigoline Bonomelli vormt samen met de nabijgelegen dorpen Colombaro, Timoline en Borgonato de gemeente Corta Franca. In dit deel van Franciacorta wordt de beste wijn verbouwd. Liefhebbers van Italiaanse wijnen doen er dan ook verstandig aan om dit gebied te bezoeken. De wijnboeren zullen u met veel egards ontvangen en laten u graag de wijnranken en wijnkelders zien. In deze streek draait alles om wijn maar gelukkig zijn er ook nog indrukwekkende gebouwen te bewonderen zoals het 18de-eeuwse heiligdom Madonna della Neve en het 15de-eeuwse Palazzo Monti della Corte. Een andere bezienswaardigheid is de 10de-eeuwse kerk Santa Eufemia. Het interieur van deze kerk is schitterend versierd met fresco’s die zijn aangebracht door de kunstenaar Floriano Ferramola.CAMPINGS (advertenties)
Eurocamp.nl
Bij Eurocamp, de specialist in luxe camping vakanties, kunt u zorgeloos en comfortabel genieten van het buitenleven aan de Italiaanse meren.
Meer info > Eurocamp.nl

AUTOVAKANTIES (advertenties)
Comomeer Huis
Uw autovakantie naar het Comomeer boekt u snel een eenvoudig via Lakecomohomes.com. Grote keuze aan huizen aan het Comomeer.
Meer info > Comomeer Huis
Arke.nl
Bij Arke zoekt, vindt en boekt u de mooiste autovakanties naar de Italiaanse Meren. Aanbod Gardameer, Comomeer en Lago Maggiore.
Meer info > Arke.nl
Neckermann.nl
Uw vakantie naar Italië boekt u wel heel voordelig bij Neckermann. Reizen naar alle bekende plekken van het Italiaanse merengebied.
Meer info > Neckermann.nl

Disclaimer   |   Over SummerSupport   |   FAQ   |   Contact   |   Adverteren   |   Privacy
Statistieken