Vakantie Italiaanse Meren, Italië
Boek je vakantie aan het Gardameer, Comomeer of Lago Maggiore nu op Italiaanse-Meren.nl. De beste campings en lastminutes naar de Italiaanse Meren in Italie. Veel aanbod, lage prijzen en altijd beschikbaarheid!
Meer info > Vakantie Italiaanse Meren, Italië

Je bent nu hier: Italiaanse-Meren  |  Iseomeer  |  Steden en dorpen  |  Boario Terme

BOARIO TERME


In de stad Bario Terme zijn een kleine veertig hotels te vinden, variërend van een ster tot vijf sterren. Bario Terme is zodoende een ideaal vertrekpunt voor wandelingen in het Valle Camonica. Het kleine stadje staat bekend om het heilzame water dat uit de bronnen stroomt. Het water uit de bronnen schijnt te helpen bij leveraandoeningen maar wetenschappelijk bewijs hiervoor is er niet. Het water wordt sinds het begin van de 20ste eeuw geëxploiteerd. Het water komt uit vier bronnen en het stroomt direct in het moderne kuuroord dat is gevestigd in een park met een oppervlakte van 150.000 vierkante meter. In Boario Terme zijn geen echte bezienswaardigheden te vinden maar direct buiten de stad kunt u een bezoek brengen aan het park van Luine, dat bekend staat om de rotstekeningen.

Internet:
Boario Terme - officiële websiteCAMPINGS (advertenties)
Eurocamp.nl
Bij Eurocamp, de specialist in luxe camping vakanties, kunt u zorgeloos en comfortabel genieten van het buitenleven aan de Italiaanse meren.
Meer info > Eurocamp.nl

AUTOVAKANTIES (advertenties)
Comomeer Huis
Uw autovakantie naar het Comomeer boekt u snel een eenvoudig via Lakecomohomes.com. Grote keuze aan huizen aan het Comomeer.
Meer info > Comomeer Huis
Arke.nl
Bij Arke zoekt, vindt en boekt u de mooiste autovakanties naar de Italiaanse Meren. Aanbod Gardameer, Comomeer en Lago Maggiore.
Meer info > Arke.nl
Neckermann.nl
Uw vakantie naar Italië boekt u wel heel voordelig bij Neckermann. Reizen naar alle bekende plekken van het Italiaanse merengebied.
Meer info > Neckermann.nl

Disclaimer   |   Over SummerSupport   |   FAQ   |   Contact   |   Adverteren   |   Privacy
Statistieken