Vakantie Italiaanse Meren, Italië
Boek je vakantie aan het Gardameer, Comomeer of Lago Maggiore nu op Italiaanse-Meren.nl. De beste campings en lastminutes naar de Italiaanse Meren in Italie. Veel aanbod, lage prijzen en altijd beschikbaarheid!
Meer info > Vakantie Italiaanse Meren, Italië

Je bent nu hier: Italiaanse-Meren  |  Gardameer  |  Uitgaan  |  Nachtleven

NACHTLEVEN


Over het algemeen is het nachtleven rond het Gardameer redelijk rustig, maar in vrijwel iedere badplaats zijn enkele barretjes te vinden waar het ‘s avonds heel gezellig zijn. Op de meeste avonden, met name in de zomer, gaat de zon bij het Gardameer onder bij het geluid van heftige gesprekken en gelach. Wie iets anders zoekt moet misschien wat beter zoeken, maar er is wel een handvol discotheken te vinden in de plaatsen rond het Gardameer.

Discotheken

Disco Spleen
Op vrijdag wordt hier R ‘n’ B en trance gedraaid. Op zaterdag vindt u hier een combinatie van trance en muziek uit de jaren ’70 en ’80.

Adres:
Via A. Moro, 35
S. Giorgio, Arco

Disco Bar Cafe Latino
Deze combinatie van discotheek, bar en café is op donderdag, vrijdag en zaterdag geopend. Ze draaien hier voornamelijk Latijns-Amerikaanse muziek.

Adres:
Via Monte Oro, 14
Riva del Garda

Conca Summer Club
In deze club draaien ze lekker muziek. Naast de vast DJ’s worden hier regelmatig optredens verzorgd door gast DJ’s.

Adres:
Via Lungolago Verona, 2
Torbole
CAMPINGS (advertenties)
Eurocamp.nl
Bij Eurocamp, de specialist in luxe camping vakanties, kunt u zorgeloos en comfortabel genieten van het buitenleven aan de Italiaanse meren.
Meer info > Eurocamp.nl

AUTOVAKANTIES (advertenties)
Comomeer Huis
Uw autovakantie naar het Comomeer boekt u snel een eenvoudig via Lakecomohomes.com. Grote keuze aan huizen aan het Comomeer.
Meer info > Comomeer Huis
Arke.nl
Bij Arke zoekt, vindt en boekt u de mooiste autovakanties naar de Italiaanse Meren. Aanbod Gardameer, Comomeer en Lago Maggiore.
Meer info > Arke.nl
Neckermann.nl
Uw vakantie naar Italië boekt u wel heel voordelig bij Neckermann. Reizen naar alle bekende plekken van het Italiaanse merengebied.
Meer info > Neckermann.nl

Disclaimer   |   Over SummerSupport   |   FAQ   |   Contact   |   Adverteren   |   Privacy
Statistieken